Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'KONING' voor 15% korting

Ten Cate Premium 100% Katoen Satijnen Dekbedovertrekset Blush

€69,95
De premium lijn van Ten Cate, zacht en soepele katoensatijnen dekbedovertrekken beschikbaar in zes exclusieve kleuren.
Op voorraad
100% Katoen Satijnen Dekbedovertrekset Blush
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Ten Cate Premium
Kwaliteit boven alles. Rijke stoffen, stijlvolle dekbedovertrekken en fijne afwerking: beddengoed voor als alleen het allerbeste telt. Bij Ten Cate Premium staat alles in het teken van kwaliteit van slapen. In de Ten Cate Premium collectie vind je de meest luxe, innovatieve en duurzame producten. Dekbedovertrekken gemaakt van de beste satijn kwaliteit en dekbedden gevuld met hoogwaardig gerecycled dons, goed te combineren met comfortabele hoofdkussens. 

Luxe Katoen Satijn
Ten Cate Premium maakt slapen weer spannend met heerlijk katoen satijnen dekbedovertrekken gemaakt van hoogwaardig luxe katoen satijn met een draaddichtheid van maar liefst 300TC. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken super zacht en zeer fijn aan. Katoen satijn heeft de eigenschap zich aan te passen aan jouw lichaamstemperatuur, dit is ideaal voor ieder seizoen, heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer.

De katoen satijnen dekbedovertrekken van Ten Cate Premium worden uitgebracht in 3 maten: eenpersoons (140x200/220 cm), tweepersoons (200x200/220 cm) en lits-jumeaux (240x200/220 cm) in 6 verschillende kleuren: Wit (White Whisper), Oranje Roest (Indian Spice), Goud (Summer Glow), Mintgroen (Mineral Mint), Roze (Blush) en Antraciet.

De katoen satijnen dekbedovertreksets zijn perfect te combineren met de katoen satijnen hoeslakens van Ten Cate Premium, welke beschikbaar zijn in 4 verschillende maten en dezelfde kleuren als de dekbedovertrekken.

Dubbele instopstrook
De Ten Cate Premium dekbedovertreksets zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de overtrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. De dekbedovertrekken zijn in totaal 240 cm lang, waardoor u nog zo’n 20 cm instopstrook overhoudt zodat u uw dekbedovertrek iedere dag perfect kunt opmaken.

De dekbedovertreksets worden geleverd inclusief 1 óf 2 bijpassende kussenslopen (60x70 cm). Een eenpersoons (140x200/220 cm) wordt geleverd met 1 bijpassend kussensloop, de tweepersoons (200x200/220 cm) en lits-jumeaux (240x200/220 cm) uitvoeringen worden geleverd met 2 bijpassende kussenslopen. De kussenslopen zijn geproduceerd in een luxueuze Oxford-uitvoering. Dit houdt in dat de kussenslopen een stijlvolle omranding bevatten van ongeveer 5 cm, dit geeft de kussensloop een extra luxe uitstraling.

Was instructies
De dekbedovertrekken kunnen worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 graden Celsius. Ook zijn ze geschikt voor de droger. Wij adviseren altijd het was label nogmaals goed te controleren alvorens de dekbedovertrekken te wassen.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »