Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'KONING' voor 15% korting

Ten Cate Premium 100% Katoen Satijnen Hoeslaken White Whisper

€34,95
De premium lijn van Ten Cate, zacht en soepele katoensatijnen hoeslakens beschikbaar in zes exclusieve kleuren.
Op voorraad
100% Katoen Satijnen Hoeslaken White Whisper
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Ten Cate Premium
In de Ten Cate Premium-collectie vind je de meest luxe, innovatieve en duurzame producten van Twentse Damast. Zoals dekbedden gevuld met hoogwaardig gerecycled ganzendons goed te combineren met comfortabele hoofdkussens voor iedere slaapstijl. Premium beddengoed dus, voor de slapers die goede nachtrust op waarde schatten. Voor wie alleen het allerbeste telt. Een knisperend fris opgemaakt bed, met het premium beddengoed uit deze collectie, betaalt zich dubbel en dwars terug. Goed slapen is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een energiek en gelukkig leven. Doe jezelf een plezier en beloon jezelf met Ten Cate Premium.

Hoekhoogte
De katoensatijnen hoeslakens van Ten Cate Premium zijn verkrijgbaar in de maten 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel alle matrasmaten. De hoeslakens beschikken over een hoekhoogte van 30 centimeter, hiermee zijn ze geschikt voor (boxspring) matrassen tot 25 centimeter dik, de resterende 5 centimeter adviseren wij te gebruiken om onder uw matras te trekken. Hierdoor blijft uw hoeslaken nacht na nacht strak over uw matras liggen. Het elastiek rondom zorgt voor de perfecte pasvorm waardoor u uw hoeslaken niet dagelijks strak hoeft te trekken.

Hoogwaardig Katoensatijn
Kwaliteit staat bij Ten Cate Premium hoog in het vaandel. Voor de hoeslakens is gekozen voor een hoogwaardige 300TC (Thread Count) katoen satijn weving. Hierdoor voelt het katoenen hoeslaken zacht aan, heeft het een goede vochtregulering en pas het zich aan uw lichaamstemperatuur aan. In de zomer heerlijk koel, in de winter lekker warm.

Was instructies
De katoensatijnen hoeslakens van Ten Cate Premium zijn wasbaar op 40 graden en geschikt voor de droger. Hygiënisch, zodat u keer op keer in een heerlijk fris bed slaapt. Na het drogen hoeven de hoeslakens niet gestreken te worden, dit scheelt weer wat frustratie. De hoeslakens zijn strijkvrij en het elastiek rondom zorgen voor een strakke en perfecte pasvorm op uw matras.

Kleuren
De katoensatijnen hoeslakens van Ten Cate Premium zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren: wit (White Whisper), Roze (Blush), Oranje Roest (Indian Spice), Mint (Mineral Mint), Goud (Summer Glow) en Antraciet. Deze zijn perfect te combineren met de luxe satijnen dekbedovertrekken van Ten Cate Premium, beschikbaar in dezelfde kleuren. Uiteraard is dit kleurenpallet uitermate geschikt om te mixen met diverse andere dekbedovertrekken.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »