Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Rosmarino Bake&Go Vershoudbakje met deksel

€23,95
Ontdek de Rosmarino Bake & GO Glazen vershoudbakjes met deksel!
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Met een moderne uitstraling die in elke keuken past, wordt de Rosmarino Bake & GO uw onmisbare accessoire voor het bereiden van heerlijke maaltijden en het genieten van ze onderweg. Dit glazen bakje met deksel en handige opening is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor de Rosmarino Bake & GO?

Lucht- en Vloeistofdichte Afdichting: Dankzij de toegevoegde siliconenafdichting blijft uw voedsel vers en smakelijk, en kunt u het veilig meenemen zonder lekken of morsen. Perfect voor onderweg, op kantoor of voor picknicks!

Duurzaamheid en Veiligheid: Gemaakt van borosilicaatglas, deze bakjes zijn bestand tegen stoten en mechanische schade. Het laat geen schadelijke stoffen achter en behoudt de natuurlijke smaak en geur van uw gerechten.

Hitte- en Koudbestendig: Deze vershoudbakjes kan temperaturen in de oven en magnetron aan, waardoor hij ideaal is voor het bereiden van lasagne, taarten en nog veel meer. Ook geschikt voor koelkast- en diepvriesopslag, dus ook perfect voor mealprep!

Eenvoudig te Reinigen: Vaatwasmachinebestendig ontwerp maakt opruimen een fluitje van een cent, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw maaltijden en minder aan schoonmaken.

Perfect voor Onderweg: Of u nu onderweg bent naar het werk, naar een afspraak of op vakantie, deze vershoudbakjes is perfect voor het meenemen van uw favoriete zelfgemaakte maaltijden. Geen behoefte aan fastfood wanneer u uw heerlijke creaties bij de hand heeft!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »