Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Rosmarino Blacksmith Grillrooster - 46 cm

€49,95
De Black Line grillplaat van Rosmarino behoort tot de premium serie met een innovatieve en technologisch geavanceerde minerale coating ontwikkeld in Duitsland.
Niet op voorraad
Snelle Levering Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Premium materialen voor een lange levensduur van het kookgerei
De body van de grillplaat bestaat uit een laag gietaluminium welke dikker, zwaarder en energiezuiniger is waardoor de pan nog langer meegaat. Kookgerei van gietaluminium warmt sneller op zodat voedsel langer warm blijft. Binnenin is het gegoten aluminium voorzien van een centrale minerale coating voor sterkte en weerstand, gevolgd door een coating van gladde minerale deeltjes en een laatste laag beschermende coating voor minimaal kleven en aanbakken.

Moderne kooktechnologie met hot Stone-effect
Speciaal ontwikkelde moderne kooktechnologie vallen samen met een van de oudste manieren om voedsel te bereiden - op steen. De grillplaat is bekleed met een in Duitsland ontwikkelde gladde minerale coating die een natuurlijke manier van koken en bakken mogelijk maakt. Om de kwaliteit van de coating te behouden raden wij aan houten of siliconen keukengerei te gebruiken.

Waarom kies je voor de Rosmarino Black Line grillplaat?

  • Grillplaat van hoogwaardig gegoten aluminium.
  • 4 lagen en minerale antiaanbaklaag.
  • Tweedelig ontwerp met een glad en geribbeld oppervlak
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • PFOA-vrij

Onderhoud
Laat etensresten weken en verwijder ze voorzichtig met een zachte spons of doek. Schrob het kookgerei niet met scherpe of metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld schuursponsen, messen, ijzeren spatels etc.