Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Vitapur Hoog Ergonomisch Box Hoofdkussen - 50x70

€29,95
Het Hogere Ergonomische Box Hoofdkussen is ideaal voor rug- en zijslapers. Voornamelijk zijslapers met bredere schouders, aangezien het kussen hoger is dan een klassiek kussen zal u comfortabeler liggen omdat de wervelkolom in een rechte lijn blijft.
Op voorraad
Snelle Levering Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Het Hogere Ergonomische Box Hoofdkussen van Vitapur is ideaal voor rug- en zijslapers. Voornamelijk zijslapers met bredere schouders, aangezien het kussen hoger is dan een klassiek kussen zal u comfortabeler liggen omdat de wervelkolom in een rechte lijn blijft.

Naar gewenste hoogte aanpasbaar! 
Het kussen is in hoogte en stevigheid verstelbaar afhankelijk van de grootte van uw schouders en hoofd. Het kussen kunt u eenvoudig aanpassen door simpelweg vulling te verwijderen en/of toe te voegen. Het Ergonomische Box Hoofdkussen kussen is hierdoor geschikt rug- en zijslapers. Tegelijkertijd krijgt u ongeacht de positie, optimale ondersteuning voor het hoofd en de wervelkolom.

Met natuurlijke bamboevezels
De kern van het kussen bestaat uit een perfecte combinatie van bamboevezels en zachte microvezels. Samen zorgen deze materialen voor een beter ademend vermogen en verkoelende nachten. Het kussen is volledig wasbaar op 60 °C.

Waarom kies je voor het Hoge Ergonomische Box Hoofdkussen van Vitapur

  • Combinatie van een anatomisch en klassiek kussen voor zijslapen
  • Individuele hoogte- en hardheidsinstelling
  • Vulling van bamboevezel voor verkoelende en ademende nachten
  • Volledig wasbaar kussen op 60 °C

Onderhoud en certificaten
Dit kussen is geheel wasbaar op 60 °C en kan ook in de droger. Dit kussen is OEKO-TEX® gecertificeerd.