Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Nautica Katoen Satijnen Dekbedovertrekset - Knot Blauw

€59,00
Geef je slaapkamer een maritieme uitstraling met het Nautica Knot satijnen beddengoed van Home Knot! Gemaakt van 100% huidvriendelijke, hypoallergene katoen en voorzien van een prachtig ontwerp met kleurgebalanceerde strepen en een geknoopt visnetpatroon.
Niet op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Maak je slaapkamer extra gezellig met het Home Knot satijnen beddengoed van Nautica! Dit hoogwaardige beddengoed is gemaakt van 100% huidvriendelijke, hypoallergene katoen en heeft een prachtig maritiem tintje. Het ingewikkelde ontwerp combineert kleurgebalanceerde strepen in vet marineblauw, lichtblauw en wit met een mooie print van een geknoopt visnet. Dankzij de praktische omkeerfunctie van de overtrekken kun je het dekbed en de kussenslopen in enkele seconden een andere look geven.

Dit beddengoed is niet alleen mooi om te zien, het is ook zeer praktisch. Het is warmteregulerend en kan op 60 graden worden gewassen zonder kleurverlies of kromtrekken van de stof. Het Home Knot beddengoed is ook gemakkelijk te overtrekken dankzij de dubbele instopstroken over de gehele breedte.

De mix van hedendaagse gestreepte look en klassiek netdesign harmonieert prachtig met een bedombouw van hout of geborsteld roestvrij staal. Dit maakt het Nautica Knot satijnen beddengoed van Home Knot een prachtige aanvulling op jouw slaapkamer.

  • 100% huidvriendelijke, hypoallergene katoen
  • OEKOTEX gecertificeerd
  • Prachtige maritieme uitstraling
  • Praktische omkeerfunctie van de overtrekken
  • Warmteregulerend
  • Kan op 60 graden worden gewassen zonder kleurverlies of kromtrekken van de stof
  • Dubbele instopstroken over de gehele breedte.

Wasinstructies:

U kunt de Nautica Home Knot beddengoedset in de machine wassen op 60°. Keer het beddengoed vooraf binnenstebuiten. Gebruik altijd een zacht gekleurd of mild wasmiddel zonder toegevoegde optische witmakers. Plaats het beddengoed na het wassen in een slechts losjes gevulde droger. Belangrijk: laat het beddengoed na het wassen niet binnenstebuiten gekeerd liggen.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »