Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Rosmarino Pour & Cook Koekenpannenset - 24/28 cm

€79,95
De Pour & Cook koekenpannen van Rosmarino zijn gemaakt van Duitse kwaliteit roestvrij staal en ontworpen voor een lange levensduur.
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Pour & Cook
De Pour & Cook 2-delige pannenset van Rosmarino is gemaakt van onverwoestbaar 18/10 staal met een 3-lagenbodem welke doormiddel van de revolutionaire ThermoFlow-technologie zorgt voor een uitstekende en gelijkmatige warmteverdeling en kortere kooktijden. De antiaanbaklaag van premium ILAG maakt natuurlijk koken en bakken met weinig vet mogelijk. Zo behoudt het voedsel alle noodzakelijke vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft voor een gezonde levensstijl. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, gemakkelijk schoon te maken en ook vaatwasser bestendig.

Deze 2-delige pannenset bevat:

Rosmarinio Pour & Cook Koekenpan - 24 cm
Rosmarinio Pour & Cook Koekenpan - 28 cm

De meest veelzijdige pan, een must-have voor elke keuken
Deze onmisbare pannenset maakt het gemakkelijker en sneller om zeer diverse gerechten te bereiden voor zowel beginnende als ervaren koks. Dankzij deze uitgebreide pannenset kunt u alle kanten op in de keuken!

3-lagenbodem voor duurzaamheid en ThermoFlow-technologie voor een uitstekende warmteverdeling
Topkwaliteit 18/10 roestvrijstalen pannen met 3-laagse bodem voor snelle opwarming en gelijkmatig koken. Een dikke laag premium roestvrij staal van Duitse kwaliteit, een aluminium kern voor een goede warmtegeleiding en een roestvrijstalen buitenkant zorgen voor efficiënt en duurzaam koken.

De keramische coating versterkt het kookgerei verder en zorgt voor een maximale duurzaamheid en levensduur van het kookgerei. De keramische middenlaag verhoogt de sterkte en biedt optimale weerstand tegen schuren. De toplaag van de coating zorgt ervoor dat het voedsel niet aan het kookgerei blijft kleven, snel kookt en gemakkelijk te onderhouden is.

Moderne kooktechnologie zonder dat het voedsel aan het oppervlak van de pan blijft kleven
De binnenkant van de Pour & Cook pannenlijn is gecoat met ILAG Premium, een in Zwitserland ontwikkelde antiaanbaklaag die het mogelijk maakt te bakken met een minimaal vet en/of olie. Hierdoor behoudt het voedsel al zijn voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Wij adviseren het gebruik van houten of siliconen keukengerei om de kwaliteit van de coating te behouden.

Waarom kies je voor Rosmarino Pour & Cook?

  • Gemaakt van roestvrij staal 18/10
  • 3-lagen bodem voor snellere opwarming en antiaanbaklaag ILAG Premium coating
  • Ergonomisch gevormde stalen handgrepen die niet oververhitten
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • PFOA-vrij

Onderhoud 
Laat etensresten weken en verwijder ze voorzichtig met een zachte spons of doek. Schrob het kookgerei niet met scherpe of metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld schuursponsen, messen, ijzeren spatels etc.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »