Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Nautica Ranforce Katoenen Dekbedovertrekset - Wave Wit Blauw

€49,00
Ervaar het ultieme vakantiegevoel in je eigen slaapkamer met het Nautica Home Wave bedlinnenset! Gemaakt van 100% katoenvezels is deze set niet alleen aangenaam zacht en hypoallergeen, maar ook ademend en van de hoogste kwaliteit.
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Met de Nautica Home Wave bedlinnenset geniet je van het beste comfort tijdens je slaap. De hoogwaardige, ademende katoenvezels voelen luchtig en licht aan, voorkomen onaangenaam zweten tijdens de slaap en veroorzaken geen krassen op de huid. Bovendien is deze set onderhoudsvriendelijk en kan het op 60°C worden gewassen. Ideaal voor mensen met een allergie.

Met deze set haal je niet alleen kwalitatief beddengoed in huis, maar ook een prachtig decoratief item voor in je slaapkamer. De mediterrane uitstraling van de set zorgt voor een frisse, zomerse look in je slaapkamer.

Eigenschappen:

  • 100% katoenvezels
  • Ademend, zacht en hypoallergeen
  • Onderhoudsvriendelijk en wasbaar op 60°C
  • Gestreept golfpatroon in verschillende blauwtinten
  • Rustgevende sfeer in je slaapkamer
  • Geschikt voor mensen met een allergie
  • Dubbele instopstroken over de gehele breedte

Haal nu de Nautica Home Wave bedlinnenset in huis en geniet van het beste slaapcomfort en een prachtige, zomerse uitstraling in je slaapkamer!

Wasintructies

U kunt de dekbedovertrekken van Nautica in de machine wassen op 60°. Keer het beddengoed vooraf binnenstebuiten. Gebruik altijd een zacht gekleurd of mild wasmiddel zonder toegevoegde optische witmakers. Plaats het beddengoed na het wassen in een slechts losjes gevulde droger. Belangrijk: laat het beddengoed na het wassen niet binnenstebuiten gekeerd liggen.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »