Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Nautica Ranforce Katoenen Dekbedovertrekset - Finn Rood Blauw

€49,00
Transformeer uw slaapkamer met de Nautica Home Finn beddengoedset, gemaakt van 100% ademend katoen, hypoallergeen en met een warmteregulerende werking voor een comfortabele nachtrust en een stijlvolle uitstraling.
Niet op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Ontdek de Nautica Home Finn beddengoedset, de perfecte combinatie van stijlvol design en ultiem comfort. Gemaakt van 100% ademend katoen en hypoallergeen, deze set biedt u een warmteregulerende werking voor een optimale nachtrust. Met het nautische ontwerp en gestreepte patroon in de kleuren wit, rood en blauw, zal deze set uw slaapkamer transformeren tot een rustgevende oase.

De Nautica Home Finn beddengoedset heeft veel unieke eigenschappen, waaronder:

  • Ademend en hypoallergeen: Gemaakt van 100% ademend katoen, dit beddengoed zorgt voor een goede nachtrust zonder te transpireren en is hypoallergeen voor gevoelige huidtypes.
  • Warmteregulerend: Dit beddengoed houdt u koel in de zomer en warm in de winter, zodat u het hele jaar door comfortabel slaapt.
  • Nautisch ontwerp: De gestreepte patronen in wit, rood en blauw met een nautisch ontwerp zorgen voor een stijlvolle en rustgevende sfeer in uw slaapkamer.
  • Omkeerfunctie: Het dekbedovertrek en de kussensloop hebben een omkeerfunctie, waardoor u elke dag van een frisse uitstraling kunt genieten.
  • Eenvoudig te onderhouden: Het beddengoed kan eenvoudig worden gewassen op 60 graden en behoudt blijvende kleuren zonder dat de stof krimpt.
  • Kwaliteit: Het beddengoed is voorzien van dubbele instopstroken over de gehele breedte voor extra comfort tijdens het gebruik.

Geniet van een goede nachtrust en een stijlvolle slaapkamer met de Nautica Home Finn beddengoedset. Bestel nu en transformeer uw slaapkamer tot een rustgevende oase!

Wasinstructies

U kunt de dekbedovertrekken van Nautica in de machine wassen op 60°. Keer het beddengoed vooraf binnenstebuiten. Gebruik altijd een zacht gekleurd of mild wasmiddel zonder toegevoegde optische witmakers. Plaats het beddengoed na het wassen in een slechts losjes gevulde droger. Belangrijk: laat het beddengoed na het wassen niet binnenstebuiten gekeerd liggen.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »