Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'KONING' voor 15% korting

Rosmarino Snelkookpan 5.0 l - 24 cm - rood

€69,95
De Rosmarino Snelkookpan is onmisbaar in iedere keuken! Kook slim en snel en bespaar tot wel 70% energie. Door de slimme deksel blijven de voedingsstoffen in uw maaltijden, zo kunt u gezond en lekker koken voor het hele gezin!
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Waarom kies je voor een Rosmarino Snelkookpan?

  • Kook tot 50% sneller en bespaar tot 70% energie
  • Koken met druk zorgt voor het behoudt van voedingsstoffen in uw maaltijden
  • 3-lagen bodem voor snellere opwarming en antiaanbaklaag
  • Ergonomisch gevormde stalen handgrepen die niet oververhitten
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • PFOA-vrij
  • Er is een Nederlandstalige handleiding beschikbaar

Rosmarino Snelkookpan
De Snelkookpan van Rosmarino is onmisbaar voor in de keuken. De 3-laagse minerale antiaanbaklaag maakt natuurlijk koken met weinig zou en vet mogelijk. Door koken onder druk behoudt het voedsel alle noodzakelijke vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft voor een gezonde levensstijl. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, gemakkelijk schoon te maken en ook vaatwasser bestendig.

De meest veelzijdige pan, een must-have voor elke keuken
Deze onmisbare pan maakt het gemakkelijker en sneller om zeer diverse gerechten te bereiden voor zowel beginnende als ervaren koks. Dankzij het veelzijdige gebruik kunt u heerlijke maaltijden als stoofpotten, soepen, visgerechten, goulaashes en risotto's bereidne – allemaal in één pan!

Met 'slimme' deksel
In tegenstelling tot andere snelkookpannen heeft de Rosmarino pan een slimme deksel, door deze deksel kan er op lagere druk worden gekookt. De deksel is makkelijk op te tillen, zo kunt u makkelijk ingrediënten toevoegen of de smaak van uw gerecht controleren.

3-lagenbodem voor snel en duurzaam koken
De snelkookpan met 3-laagse bodem voor snelle opwarming en gelijkmatig koken. Een dikke laag premium aluminium die dient als extreem goede warmtegeleider. De minerale middenlaag zorgt voor optimale slijtvastheid. De voorlaatste laag bevat grotere gladde minerale deeltjes die ervoor zorgt dat uw met de pan nog duurzamer kan koken.

Onderhoud 
Laat etensresten weken en verwijder ze voorzichtig met een zachte spons of doek. Schrob het kookgerei niet met scherpe of metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld schuursponsen, messen, ijzeren spatels etc.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »