Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Ten Cate 15/85E Oostenrijks Dekbed met dons

€89,95
Dit authentieke Oostenrijkse donsdeken is royaal en volumineus. Het is heerlijk op te schudden en behoudt zijn vorm dankzij een gelijkmatige verdeling over het dekbed. Dit dekbed biedt een optimale vochtregulatie door het eendendons en de eendenveren.
Op voorraad
Snelle Levering Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Geniet van het rijkelijk gevuld Oostenrijks donzen dekbed en laat je omarmen door de luxe kwaliteit van Ten Cate, al meer dan 65 jaar een synoniem voor hoogwaardige textielproducten. Dit dekbed omarmt het lichaam soepel, biedt perfecte isolatie en heeft een lekker zwaar maar aangenaam gewicht. Het is waarachtig een stukje Oostenrijk in je slaapkamer, waar warmte en luchtig slapen samenkomen in een klasse apart.

Dit authentieke Oostenrijkse donsdeken is royaal en volumineus. Het is heerlijk op te schudden en behoudt zijn vorm dankzij een gelijkmatige verdeling over het dekbed. Dit dekbed biedt een optimale vochtregulatie door het eendendons en de eendenveren. In vaktermen wordt deze uitvoering ook wel ‘halfdons’ genoemd (15% dons / 85% veren). De vulling in combinatie met de katoenen tijk, zorgt voor een heerlijk zacht, ademend en omarmend gevoel.

Duurzaamheid
Ten Cate kiest voor duurzaamheid met onze 100% natuurlijke dons- en verenvulling. Dons en veren zijn biologisch afbreekbaar en behoren tot de minst belastende vulmaterialen voor het milieu. Een bewust keuze voor comfort en een groenere toekomst.

Labels
Het dekbed is gecertificeerd met het Nomite® label, wat betekent dat de tijk zeer dicht geweven is om het binnendringen van huisstofmijt te voorkomen. Onze donzen dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, omdat we begrijpen dat een dekbed de kwaliteit van jouw nachtrust bepaalt. Al onze dekbedden voldoen aan de strengste Europese normen en zijn voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen. Dit dekbed beschikt over het Downafresh hygiëne label wat garandeert dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen.

Daarnaast is het Downpass gecertificeerd, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Het dekbed heeft warmteklasse 1.

Vulgewicht
140x200 cm – 1600 gram
140x220 cm – 1750 gram
200x200 cm – 2300 gram
200x220 cm – 2500 gram
240x200 cm – 2700 gram
240x220 cm – 2950 gram
260x220 cm – 3300 gram