Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'LENTE' voor 15% korting

Flonal Dura Inductie Sautépan

€44,95
Dura-inductie is het resultaat van een nauwkeurig ontwerponderzoek dat gericht is op de functionaliteit en de perfectie in alle opzichten.
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
Materiaal: Aluminium
Warmtebronnen: Geschikt voor alle warmtebronnen
Ophangoog: Ja
Vrij van nikkel en andere zware metalen: Ja
Cool touch handgreep: Ja
Ovenbestendig: Ja
Vaatwasbestendig: Ja
Antikleeflaag: Ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kenmerken Flonal Dura Inductie

  • Ontworpen voor langdurig gebruik
  • Met Magma Tech plus antiaanbaklaag voor betere weerstand tegen krassen
  • Groot kookoppervlak
  • Geschikt voor inductie
  • Gezond en vetvrij koken
  • Vaatwasserbestendig
  • Vrij van PFOA en nikkel

Gekenmerkt door een gesmede aluminium behuizing met een hoge dikte, Dura Inductie toont een elegante en echt stoere structuur, dankzij de bijzonder prominente rand die deze pan na verloop van tijd stevig en drukvast maakt.

Dura Inductie garandeert niet alleen een lange levensduur bij intensief gebruik, maar heeft ook een zeer hoge slijt- en krasvastheid. Dura Inductie pannen zijn heel gemakkelijk schoon te maken, en bieden uitstekende warmteverdeling en bodemstabiliteit. Wat de Dura inductie pannen heel bijzonder maakt is dat ze vrij zijn van nikkel en andere zware metalen, waardoor deze geschikt zijn voor allergie gevoelige mensen. Het design van de pannen zorgt ervoor dat er een breder kookoppervlak ontstaat, wat het gezond en vetvrij koken kinderspel maakt. 

De Dura Inductie pannen zijn uitgerust met een Magma-Tech Plus antikleeflaag, waardoor deze een grotere weerstand biedt tegen slijtage dan pannen zonder antikleeflaag. Naast de antikleeflaag bestaan de pannen uit nog 6 andere lagen. Zo hebben de pannen ook nog onder andere een topcoat, primer coat en een hittebestendige coat, waardoor de pan uit kwalitatief hoge materialen bestaat voor het beste resultaat.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »