Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Silvana Hoofdkussen Arctica 60x70 cm

€59,95
Arctica van Silvana is een stevig en veerkrachtig kussen.
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

De Silvana Arctica is een wat steviger, anti-allergisch hoofdkussen gevuld met kleine witte eendenveertjes. De buitenkant van het kussen bestaat uit 100% hoogwaardig, soepel katoen. De buitenkant is extra gewatteerd met een laagje katoen voor extra zachtheid.

De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. De Silvana Artica is voorzien van een schoudercontour voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen. Hierdoor vind je altijd de perfecte lighouding.

Zo gaat jouw kussen het langst mee

  • Schud jouw kussen dagelijks op en laat het geregeld luchten.
  • Gebruik een molton sloop onder je gewone kussensloop. De molton neemt veel (transpiratie-)vocht op, zodat jouw kussen fris en in goede conditie blijft. Was beide slopen wekelijks.
  • Geef jouw kussen af en toe een opfrisbeurt door het een kwartiertje in de droogtrommel te doen op lage temperatuur. Zo wordt het kussen optimaal opgeschud en krijgt het zijn volume weer terug.
  • We raden af het kussen te wassen. Het is gevuld met veertjes waardoor het kussen wel wasbaar is, maar het erg lastig is om het kussen weer goed droog te krijgen. Wasdrogers geven vaak aan dat een kussen al droog is terwijl de kern nog vochtig is. Daardoor kan een vervelende geur ontstaan. Om die reden raden wij af het kussen zelf te wassen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »