Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Ducky Dons Lekker Lui Lezen Loungekussen 45x65x30

€69,95
Ontdek het gemak van het Ducky Dons Lekker Lui Lezen Loungekussen.
Op voorraad
Snelle Levering Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
  • Comfortabele ondersteuning: Het loungekussen zorgt voor voldoende ondersteuning in je rug tijdens het lezen of tv kijken.
  • Ideale afmetingen: Met een formaat van 45x65x30 past het kussen op elke bank of bed.
  • Flexibele plaatsing: Het kussen kan tegen de muur of de achterwand van je bed geplaatst worden.
  • Vrijheid voor het hoofd: Het design van het kussen zorgt voor genoeg vrijheid voor het hoofd.
  • Beschermhoezen beschikbaar: Om het loungekussen te beschermen en schoon te houden zijn er bijpassende hoezen beschikbaar.

Heeft u ook wel eens dat moment wanneer u nog één hoofdstuk wilt lezen of die ene aflevering wilt afkijken, maar uw rug begint pijnlijk op te spelen? Met ons loungekussen behoren ongemakkelijke houdingen tot het verleden. Laat het Ducky Dons Loungekussen uw perfecte metgezel zijn voor ontspannen lees- en kijkmomenten in bed.

Het geheim zit 'm in de doordachte ontwerpelementen van dit kussen. Dankzij de ergonomische vorm en voldoende rugondersteuning kunt u rechtop zitten zonder enige spanning of druk op uw rug te voelen. Zo kunt u zich volledig richten op het verhaal of uw favoriete programma, zonder afgeleid te worden door lichamelijk ongemak.

Het Ducky Dons Loungekussen is niet alleen comfortabel, maar ook zeer veelzijdig. Plaats het tegen de muur of de achterwand van uw bed, en het kussen zal stevig op zijn plaats blijven, zodat u niet constant hoeft te herpositioneren. Dit geeft u de vrijheid om volledig te genieten van uw lees- of kijkmoment zonder onhandige gedoe.

Om uw Ducky Dons Loungekussen te beschermen en schoon te houden, hebben we bijpassende hoezen beschikbaar. Met deze wasbare hoezen blijft uw loungekussen altijd fris en als nieuw, zodat u er keer op keer van kunt genieten.