Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Nautica Ranforce Katoenen Dekbedovertrekset - Orion Wit Blauw

€49,00
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Op zoek naar een prachtig dekbedovertrek dat niet alleen zacht en ademend is, maar ook stijlvol en veelzijdig? De Orion bedlinnenset is precies wat u zoekt! Met zijn slimme omkeerfunctie kunt u het geometrische patroon in blauw of wit elke dag opnieuw bepalen, waardoor u eindeloze mogelijkheden hebt om uw slaapkamer aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

Deze dekbedovertrek set heeft een modern en toch ingetogen ontwerp met een dubbelzijdig donker- en lichtblauw streeppatroon in visgraatmotief en rechthoeken, wat zorgt voor een visueel middelpunt in uw slaapkamer. Het is gemaakt van 100% hypoallergeen, duurzaam geteeld katoen van de hoogste kwaliteit, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook geschikt is voor mensen met allergieën.

De Orion bedlinnenset is ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan binnenstebuiten worden gewassen op 40 graden en is voorzien van een dubbele instopstrook over de gehele breedte, waardoor het bedekken van uw dekbed eenvoudig en efficiënt is.

Eigenschappen van de Orion bedlinnenset:

  • Slimme omkeerfunctie voor eindeloze mogelijkheden om uw slaapkamer aan te passen aan uw persoonlijke stijl.
  • Stijlvol en veelzijdig ontwerp met een modern en ingetogen dubbelzijdig streeppatroon.
  • Gemaakt van 100% hypoallergeen, duurzaam geteeld katoen van de hoogste kwaliteit, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën.
  • Eenvoudig te onderhouden, kan binnenstebuiten worden gewassen op 40 graden en is voorzien van een dubbele instopstrook over de gehele breedte.
  • Beschikbaar in verschillende maten om te passen bij uw bed: 140x200/220 en 240x200/220.
  • Ideaal cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een housewarming, een verjaardag of gewoon om uzelf te verwennen met luxe beddengoed.

Kortom, de Orion bedlinnenset biedt comfort, stijl en gemak in één prachtige set. Bestel vandaag nog en geniet van een goede nachtrust in stijl!

Wasinstructies

U kunt de dekbedovertrekken van Nautica in de machine wassen op 40°. Keer het beddengoed vooraf binnenstebuiten. Gebruik altijd een zacht gekleurd of mild wasmiddel zonder toegevoegde optische witmakers. Plaats het beddengoed na het wassen in een slechts losjes gevulde droger. Belangrijk: laat het beddengoed na het wassen niet binnenstebuiten gekeerd liggen.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »