Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Lauben Smart 2in1 Ventilator & kachel

€119,95
De Lauben Smart Fan & Heater is perfect dankzij de draagbaarheid en het strakke Lauben-design past dit apparaat in elke ruimte.
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
  • Jaarrond Comfort: Biedt warmte tijdens de winter en een verfrissende bries in de zomer, perfect voor elk seizoen.
  • Efficiënte Verwarming: Met een krachtige 1,800 W en PTC keramische verwarmingstechnologie voor snelle, veilige en energie-efficiënte warmte.
  • Veilig voor Kinderen en Huisdieren: Dankzij het bladloze ontwerp, oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging, biedt het een veilige omgeving voor het hele gezin.
  • Slimme Integratie: Eenvoudig te bedienen via Smart Home of Tuya apps voor comfort op afstand, inclusief een handige afstandsbediening.
  • Veelzijdige Functies: Met 6 modi, waaronder Quick cook, Slow cook, en Reheat, biedt het veelzijdige kookopties.
  • Gebruiksvriendelijk: Voorzien van een intuïtief touchscreen voor eenvoudige bediening en een timerfunctie voor geplande warmte of verkoeling.
  • Stijlvol Design: Bekroond met twee prestigieuze designprijzen, voegt het een esthetische waarde toe aan elke ruimte.
  • Groot Bereik: Geschikt voor ruimtes tot 20 m2, met een brede bewegingsrange voor optimale dekking.
  • Eenvoudig Onderhoud: De binnencontainer is vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een moeiteloze schoonmaak.

De Lauben Smart Fan&Heater 2in1 1800BB is uw ideale partner voor elk seizoen, of u nu thuis bent, in het vakantiehuisje, of op kantoor. Deze draagbare eenheid, met zijn strakke Lauben design, past perfect in elke ruimte. Met dubbele temperatuurinstellingen biedt de PTC keramische verwarming niet alleen efficiënte warmte, maar ook veiligheid. Schakel over naar de ventilatormodus voor een verkoelende, natuurlijke bries tijdens de zomerpieken.

Het bladloze ontwerp zorgt voor een veiligere omgeving voor kinderen en huisdieren. Met ingebouwde oververhittings- en omvalbeveiliging is uw veiligheid dubbel gegarandeerd. Ontworpen om ruimtes tot 20m2 te dekken, komt deze 1,800 W eenheid met een verstelbare timer en veelzijdige beweging, zowel horizontaal als verticaal. Integreer het naadloos met Smart Home of Tuya apps voor bediening op afstand. Stel je voor dat je een gezellig huisje binnenkomt na een sneeuwwandeling of je kamer verkoelt terwijl je ontspant in je zomertuin - allemaal met één druk op de knop op je mobiel of de afstandsbediening.

Verwarming en Koeling in Één
Met een krachtige 1,800 W schakelt de Lauben Smart Fan&Heater 2in1 1800BB moeiteloos over van een gezellige verwarming op kille dagen naar een verfrissende ventilator tijdens de zomer. Kies uit twee temperatuurinstellingen voor gepersonaliseerde warmte, terwijl je vertrouwt op de PTC keramische kern voor veilige, energie-efficiënte verwarming. In de ventilatormodus geniet je van de zachte, natuurlijke luchtstroom, met extra gemoedsrust dankzij het bladloze ontwerp.

Slimme Oplossing
Met de Lauben Smart Fan&Heater is bediening slechts een aanraking verwijderd. Integreer het naadloos met de Smart Home-app of Tuya voor moeiteloze toegang op afstand. De timerfunctie is handig voor die kille nachten wanneer je aanhoudende warmte wenst, met automatische uitschakeling na intervallen van 2, 4 of 8 uur.

Elegant en Veilig
Het premium Lauben design is een opvallende eigenschap, die de esthetiek van elke ruimte verhoogt. Het is perfect voor een kamer tot 20 m2, met uitgebreide dekking dankzij het brede bewegingsbereik - 80° zijwaarts en 45° omhoog/omlaag. Veiligheid staat voorop, uitgerust met dubbele veiligheidsmaatregelen, schakelt de eenheid uit zodra deze oververhit raakt of omvalt.

Specificaties:

  • Dekking: 20 m2
  • Voltage: 220-240 V, 50/60 Hz
  • Vermogen: 1800 W
  • Snoerlengte: 150 cm
  • Afmetingen: 22,5 x 22 x 52cm
  • Gewicht: 3020 gram

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »