Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Gebruik code 'MOEDER' voor 15% korting

Castella Spica 90% Eendendonzen & Latex Driekamer Hoofdkussen - 60x70 cm - Medium

€159,00
Het Driekamer Hoofdkussen met Schoudercontour van het gerenommeerde merk Castella Spica een absolute aanrader!
Op voorraad
Snelle Levering Pakketten worden binnen 2 dagen verstuurd!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Op zoek naar het perfecte hoofdkussen dat je nachtrust naar een hoger niveau tilt? Dan is het Driekamer Hoofdkussen met Schoudercontour van het gerenommeerde merk Castella Spica een absolute aanrader! Met zijn 90% Eenden Dons vulling en Vita Talalay Latex® kern biedt dit ergonomische kussen de perfecte ondersteuning voor nek en schouders. Het hoofdkussen wordt geleverd in 3 hardheden: zacht, medium en hard. Geniet van een optimale nachtrust en word fris en uitgerust wakker, elke dag weer.

Duurzame Materialen
Dit hoofdkussen is gemaakt van duurzame en natuurlijke kwaliteitsmaterialen. De tijk is gemaakt van 100% katoen, het materiaal zorgt voor een goede vochtregulatie daarnaast is het heerlijk zacht en ademend. De vulling van het hoofdkussen versterkt dit effect, de kern van het kussen is gevuld met Vita Talalay Latex® (vulgewicht: 300 gram) zorgt voor een koel gevoel en een uitstekende veerkracht. Het 90% eendendons in de buitenste kamers zorgt tevens voor een goede vochtabsorptie.

Ergonomisch
Dit hoofdkussen is speciaal ontworpen om nekklachten te verminderen en een goede ondersteuning te bieden tijdens het slapen. Het kussen is voorzien van een schoudercontour, dit draagt bij aan een betere en ergonomische houding van uw schouder en nek. De kern van Vita Talalay Latex® zorgt voor een betere spierontspanning bij rugligging en minder druk op uw oorschelp bij schouderligging. Het dons in de buitenkamers zorgt daarnaast voor een stevige ondersteuning, zodat u niet in hoeft te leveren op het comfort van een donskussen. 

  • Materiaal buitenkant: 100% Katoen
  • Vulling Kern: Vita Talalay Latex®
  • Vulling Buitenkamers: 90% Eendendons
  • Hardheid: Medium
  • Vulgewicht: 300 gram
  • Afmeting: 60x70 cm
  • Vochtregulerend, verkoelend en warmtegeleidend
  • Ergonomisch met schoudercontour
  • Keurmerken: Downpass, Downafresh
  • Was instructies: professionele reiniging, controleer altijd waslabel

Keurmerken
Het gebruikte dons beschikt over een Downpass-, Downafresh- Keurmerk. Hiermee wordt gegarandeerd dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Tijdens productie wordt gebruik gemaakt van natuurlijke reinigingsproducten en er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt.

Onderhoud
Wij raden aan het hoofdkussen regelmatig op te schudden en in de buitenlucht te laten luchten. Voor het wassen van het dekbed adviseren wij professionele reiniging. Mocht u het toch zelf willen doen controleer dan altijd eerst het waslabel.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »